Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار موسیقی فارس، طی تفاهمنامه ای که دقایقی قبل میان بنیاد رودکی و فدراسیون فوتبال به امضا رسید مقرر شد مراسم بدرقه تیم ملی فوتبال به جام جهانی، در تالار وحدت تهران برگزار شود.

در این تفاهمنامه که میان علی اکبر صفی پور مدیر عامل بنیاد رودکی و محمدرضا ساکت دبیرکل فدراسیون فوتبال به امضا رسید، مققر شد آهنگ ایران برای جام جهانی توسط دو ارکستر سمفونیک تهران و ارکستر ملی ایران ساخته و اجرا شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علی اکبر صفی پور مدیرعامل بنیاد فرهنگی هنری رودکی پیش از امضای تفاهم نامه مشترک گفت: ما اینجا برای امضای تفاهم نامه ساخت و اجرای سرود اعزام تیم ملی کشورمان به جام جهانی 2018 روسیه توسط ارکستر های بنیاد رودکی که ارکسترهای جمهوری اسلامی ایران حضور پیدا کرده ایم . در این تفاهم نامه قرار است که با محوریت فدراسیون فوتبال جمهوری اسلامی ایران کارهای مهمی طی چند ماه آینده در حوزه فعالیت های فرهنگی هنری این مجموعه پیش از آغاز جام جهانی صورت پذیرد . بر این اساس قرار است توسط آهنگسازان ، خوانندگان و شاعران مطرح کشورمان آثاری تولید و در روزهای منتهی به اعزام تیم ملی در تالار باشکوه وحدت با حضور اعضای تیم ملی فوتبال کشورمان و بزرگان فرهنگ و هنر کشور اجرا شود.

محمدرضا ساکت دبیر کل فدراسیوم فوتبال نیز گفت: پیوند هنر و ورزش در آوردگاه جهانی همواره جزو مهم ترین اولویت های ما برای حضور پرشور ورزشکاران کشورمان بوده است.از این رو ما باید تمام تلاش خود را انجام دهیم تا برای شادی مردم و عظمت نام جمهوری اسلامی ایران کارهایی را انجام دهیم که این بار فعلا تصمیم بر این گرفته شد تا در ابتدا مراسم بدرقه تیم ملی فوتبال کشورمان برای حضور در جام جهانی در تالار وحدت تهران برگزار شود.

وی افزود: تلاش ما این است که اقدام مناسب و با شکوهی برای ایرانیان در روسیه فراهم شود . البته پیش از حضور تیم ملی فوتبال کشورمان در جام جهانی ما مراسم بدرقه هم داریم که در این مورد با تالار وحدت تهران به توافق رسیدیم و امیدوارم بتوانیم با برنامه هایی که در این حوزه انجام گرفته کارهای ارزشمندی اتفاق بیفتد.

ساکت در پایان گفت: به هر حال آنچه امروز درباره آن به قطعیت رسیدیم برگزاری مراسم بدرقه در تالار وحدت است که باید در بخش های اجرایی بررسی و ارزیابی ها انجام پذیرد و بعد شکل اجرایی پیدا کند. به هر حال عزیزان ما در تمامی بخش های فدراسیون فوتبال در تلاشند تا سازماندهی مناسبی برای آماده سازی تیم ملی فوتیال کشورمان انجام پذیرد کما اینکه طی روزهای اخیر نیز کارها به نوعی آغاز شده که امضای همین تفاهم نامه در عرصه هنر و موسیقی یکی از این موارد است.

انتهای پیام/

منبع: فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۵۱۵۲۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مراسم آیینی سنتی کومسای در منطقه جهانی هورامان برگزار می‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر، منصور مهرزاد اظهار کرد: ثبت‌جهانی منظر فرهنگی هورامان و وجود ظرفیت‌های فرهنگی، تاریخی و طبیعی در این منطقه موجب شده تا هورامان به یکی از قطب‌های مهم گردشگری کشور تبدیل شود و همواره مورد توجه تعداد بی‌شماری از گردشگران قرار گیرد.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کردستان افزود: کومسای از جمله برنامه‌هایی است که هرساله در نیمه اردیبهشت‌ماه در این منطقه جهانی به‎ صورت ویژه و باشکوه هرچه تمام‌تر برگزار می‌شود. او عنوان کرد: این مراسم آیینی روز جمعه ١٤ اردیبهشت‌ماه سال‌جاری با حضور گردشگران داخلی و خارجی در محوطه‌ای مجاور زیارتگاه سیدمصطفی مشهور به پیرشالیار از نوادگان و سادات حضرت امام جعفرصادق (ع) برگزار می‌شود.

مهرزاد یادآور شد: برپایی نمایشگاه صنایع‌دستی و سوغات منطقه، دف‌نوازی، اجرای شمشال هورامی و شعرخوانی از جمله برنامه‌های پیش‌بینی شده این مراسم آئینی است.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کردستان بیان کرد: امید است همواره بتوانیم با همکاری شایسته مردم، بخش خصوصی و دستگاه‌های مربوطه با ارائه خدمات مناسب و کسب رضایتمندی گردشگران در سفر به کردستان، انگیزه حضور دوباره و زمینه انتخاب استان به عنوان مقصد گردشگری را فراهم آوریم.

کومسای در هورامی از دو کلمه «کو» به معنی جمع شدن و مجمع و «مسای» به معنی یادگیری تشکیل شده است. روایت می‌شود با توجه به وضعیت خاص منطقه و فرهنگ تعاون و همزیستی نشأت گرفته از طبیعت سخت هورامان و فرهنگ کوچ‌نشینی و هوارنشینی، هرساله اواسط فصل بهار مردم، روستا را ترک و به هوارهای دور و نزدیک در منطقه کوچ می‌کردند و مدتی بیش از شش ماه از سال را از همدیگر دور بودند و قبل از کوچ لازم می‌دیدند که در جلسه و مراسمی مقرراتی را سامان‌دهی کرده و امورات ضروری اجتماعی را میان خود تقسیم و به افراد واجد شرایط واگذار کنند و برای کوچ آماده می‌شدند.

در ورای این ماجرا یک افسانه روایت می‌شود که پیرشالیار مردی بزرگوار بوده و کرامات خاصی داشته است که به‌عنوان مثال گفته می‌شود او توانسته شاه‌بهارخاتون را که دختری کر و لال بود شفا بدهد.

همچنین روایاتی وجود دارد که روزی یکی از مریدان پیرشالیار به نام درویش گومار نزد پیرشالیار رفته و از کمبود شیر دام‌های خود گله و شکایت می‌کند، پیرشالیار به او می‌گوید در نزدیکی مزار درویشی که دامپزشک بوده سنگی هست، قطعه‌ای از آن را بِبُر و به مشک دام‌های خود ببند تا شیرشان افزون شود؛ به‌همین دلیل هنوز هم در پایان مراسم کومسای تکه سنگ سفیدی را که در جوار مزار پیرشالیار وجود دارد می‌شکنند و برای تبرک با خود می‌برند که بنا بر اعتقاد اهالی هورامان، خاصیت برکت‌بخشی دارد.

گفتنی است؛ مراسم جشن عروسی پیر شالیار هم یکی از جشن‌های رایج در منطقه جهانی هورامان است که هر ساله در اواسط بهمن‌ماه و هم‌زمان با جشن سده برگزار می‌شود؛ این مراسم در واقع سالگرد ازدواج پیر افسانه‌ای به نام شالیار است که ریشه در اسطوره‌ها و اعتقادات و آیین قدیم مردم این سرزمین دارد.

منطقه هورامان تخت در ۶۰ کیلومتری جنوب شهر مریوان و غرب شهرستان سروآباد با جمعیتی بیش از ۳۵۰۰ نفر در میان کوه‌های سر به فلک کشیده تخت‌ثانی، پیررستم، مله‌اسب و کوسالان محصور است و نماد و قلب تپنده منطقه جهانی هورامان به‌عنوان منظری تاریخی و فرهنگی محسوب می‌شود.

کد خبر 6093015

دیگر خبرها

  • تقدیر از ۱۰۰ استاد در نخستین دوره اعطای جایزه شیخ مفید
  • برگزاری مراسم گرامیداشت فردوسی ترکمن‌ها در همه شهرستان‌های گلستان
  • کنسرت مشترک سامان احتشامی و عمران فروزش در تالار رودکی
  • سامان احتشامی در تالار رودکی کنسرت می دهد/ پایان یک غیبت طولانی
  • تلاش برای گسترش همکاری‌های فرهنگی هنری ایران و روسیه
  • جایزه نوبل ایرانی به چه کسانی تعلق می‌گیرد؟
  • گسترش همکاری‌های فرهنگی هنری ایران و روسیه با محوریت بنیاد رودکی
  • مراسم آیینی سنتی کومسای در منطقه جهانی هورامان برگزار می‌شود
  • همکاری‌های هنری ایران و روسیه گسترش می‌یابد
  • شصت و دومین جایزه نوبل ایرانی ۶۲ منتخب خواهد داشت/ جایزه البرز(جایزه نوبل ایرانی) قدیمی‌ترین جایزه علمی کشور است